תמיד כיף שיש עוד מתכון של מזרח מידל, אז תנו הזדמנות ל פלאפל תפוח אדמה אפוי. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 265 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. לכי לחנות ותרימי כמון טחון, ביצה, כוסברה טחונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 76% המנה הזאת די טובה. נסו פלאפל בטטה אפויה, מתכון פלאפל בטטה אפויה, ו בטטה ודוחן פלאפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
לנקב תפוחי אדמה מתוקים כמה פעמים עם מזלג. מבשלים במיקרוגל על גבוה במשך 5 דקות. להעיף ולבשל עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות עם מזלג, על 3 עד 5 דקות יותר; מגניב. לקלף את העור ולחתוך תפוחי אדמה מתוקים לחתיכות גדולות.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
4
שעועית חומוס עם מזלג או מרסק תפוחי אדמה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
קערה
5
מערבבים בטטות וביצה לתוך שעועית חומוס פירה כדי ליצור עקביות חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חומוס
בטטה
ביצה
6
מערבבים 2 כוסות קמח, אבקת שום, כמון, כוסברה לתוך תערובת בטטה כדי ליצור עקביות בצק עוגיות. התאם עם יותר קמח במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
בצק עוגיות
בטטה
כוסברה.
כמון
קמח לכל מטרה
7
מגלגלים את הבצק לתוך כדורי 1 אינץ ' ומניחים על תבנית אפייה מוכנה. מעט לשטח כדורים לקציצות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, כ -30 דקות, מרפרף לאחר 15 דקות.