פטוצ'יני הודו קרמי
פטוצ'יני הודו קרמי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 445 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם גבינת פרמזן, פטוצ'יני, פלפלים קלויים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 30 דקות. עם כפית ציון 72%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון פטוצ'יני קרמי, מחבת פטוצ'יני טורקיה, ו פטוצ'יני בייקון שמנת.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, שלבו את החלב, גבינת השמנת והגבינה הניתנת למריחה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד שהגבינות נמסות והתערובת חלקה. מערבבים פנימה את ההודו, הברוקולי, הפלפלים הקלויים, 1/4 כוס גבינת פרמזן ופלפל; מחממים.
מסננים פטוצ ' יני ומניחים בקערת הגשה גדולה. למעלה עם תערובת הודו; לזרוק בעדינות לציפוי.
מפזרים את יתרת גבינת הפרמזן.