פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני
פטוצ'יני ירוק עם כבדי עוף: פטוצ' יני ורדה איי פגטיני לוקח מסביב 1 שעה ו 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 653 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לך עלי תרד לתינוק, פרושוטו, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון סופר ספונקולרי של 80%. מתכונים דומים: פטוצ'יני ורדה, פטוצ'יני עם עשבי תיבול ירוקים, ו פטוצ'יני עם ירקות ירוקים.
הוראות
1
משרים את הפטריות המיובשות ב 2 כוסות מים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מיובשות
1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מסננים, קוצצים ושומרים גם פטריות וגם נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
במחבת מטגנת בגודל 12 עד 14 אינץ', שלבו 2 כפות שמן זית והבייקון והעבירו לאט את השומן מהבייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים את טפלי העוף, מגבירים את האש ומבשלים עד שהם משחימים.
מרכיבים שתצטרך
קרביים עוף
5
מוסיפים את הגזר והבצל ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את השום ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 תפוז, גרידה
7
מוסיפים את ציפורן, עלה דפנה ויין ומבשלים 30 דקות. מעבירים את הרוטב דרך מסננת דקה, מחזירים אותו לסיר ומערבבים פנימה את רסק העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
על אש גבוהה מוסיפים את הבצל הירוק והפרושוטו ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
9
מוסיפים את הפטריות הקצוצות וכ - 1/2 מנוזל ההשריה ומביאים לרתיחה מהירה. מנמיכים לרתיחה ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
10
מוסיפים את העגבניות והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
11
מוסיפים את כבדי העוף ומקפיצים על אש גבוהה 3 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומוסיפים לרוטב העגבניות. שמור על רוטב על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד עוף
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שהם רכים אך אל דנטה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
14
מסננים את הפסטה וזורקים אותו במחבת מטגן עם רוטב מוכן, על אש גבוהה במשך 1 דקה. מחלקים באופן שווה בין 4 קערות פסטה מחוממות ומעליהם הגבינה המגורדת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
15
מגישים מיד.
16
הביאו לרתיחה 3 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
17
מניחים קערה מלאה במים וקרח ליד הכיריים. לצלול את התרד לתוך המים הרותחים לחלוט במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
מוציאים מהמים הרותחים בעזרת כף מחוררת וטובלים במי הקרח. כאשר מקורר, להסיר מן המים, לסחוט במגבת לייבוש ומניחים בקערה של מעבד מזון. מחית עד שנוצרת משחה דקה מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
בקערה שלבו את מחית התרד והביצים ובחשו היטב לאיחוד. תלולית 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצה והתרד ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
21
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח, גרדו וזרקו את שאריות החתיכות. מקמחים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בניילון ומניחים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
22
מרדדים להגדרה הדקה ביותר במכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
23
חותכים את הפסטה לסרטים ברוחב 1/4 אינץ', מניחים על מגש סדינים שפוזר בנדיבות בקמח סולת, מכסים במגבות נקיות ומניחים בצד.