פטוצ'יני עוף עם גבינה
פטוצ'יני עוף עם גבינה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 8. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מ טעם הבית דורש פירורי לחם מתובלים, גבינת מוצרלה רזה חלקית, פטריות ואבקת שום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 39%. מתכונים דומים: פטוצ'יני עוף ארבע גבינות, פטוצ'יני עוף ארבע גבינות, ו פטוצ'יני עוף ארבע גבינות.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בתנור הולנדי או בקומקום מרק גדול, שלבו את המרק, גבינת השמנת, הפטריות, השמנת, החמאה ואבקת השום. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לקבלת תערובת אחידה. מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים גבינות ומערבבים עד להמסה.
מוסיפים לתערובת העוף; לזרוק לציפוי.
מעבירים לרדוד משומן 2-1 / 2-קו. תבנית אפייה.
שלב מרכיבי ציפוי; מפזרים מעל תערובת עוף.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 30 דקות. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה
עוף אלפרדו בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריג ' יו ושרדונה לא ספוג. מנות אלפרדו שמנת, גבינה וחמאה יכולות להשתלב יפה עם שרדונה לא ספוגה או פינו גריג ' יו. אתה יכול לנסות את קטמיר פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-14 דולר לבקבוק.
![קטמיר פינו גריג ' יו]()
קטמיר פינו גריג ' יו
פינו גריג ' יו מעובד באזור טרנטינו במשך מאות שנים. הצלחתו הובילה לשערות כי ענבים מאזורים אחרים עם אקלים ותנאים דומים יעשו טוב בטרנטינו. התברר שזה נכון במיוחד עם ענבים ילידי אזורי בורדו, אשר חולקים את אותו קו רוחב כמו טרנטינו. פינו גריג ' יו הקלאסי מותסס קר ואז בקבוק מיושן מספר חודשים כדי לייצר יין בעל מבנה וחומציות פריכה.