פטוצ'יני עם אדאמה, מנטה, פקורינו
פטוצ'יני עם אדאמה, מנטה, פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 27 דקות. גשו לסופר וקנו גבינת פקורינו רומנו, שיני שום, פטוצ'יני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו שרימפס ללא אשמה שעועית מונג veggie & Edamame פטוצ'יני עם אלפרדו כרובית, סלט תירס עם אגוזי לוז, פקורינו, נענע, ו קישואים בגריל עם מנטה פקורינו רג'יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, הזמנת 2/3 כוס בישול נוזלי.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מבשלים 9 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים שום; לבשל 2 דקות או עד השום הוא משחי קלות, ערבוב מדי פעם. מערבבים ב edamame ואפונה; לבשל 2 דקות או עד מחומם היטב.
מוסיפים פסטה, קליפה, מיץ וחמאה, מערבבים עד שהחמאה נמסה.
הסר מחבת מחום; מערבבים בגבינת פקורינו רומנו, מנטה, מלח ופלפל. מערבבים בנוזל בישול שמור 2/3 כוס.