פטוצ'יני עם ירקות באביב קלויים וחזיר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני עם ירקות האביב קלוי חזיר. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 688 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא אספרגוס, שמיר, פטוצ'יני ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: ירקות באביב קלויים, ירקות אביב צלויים בעשב, ו ירקות שורש קלוי.
הוראות
במחבת צלייה גדולה, לשלב את האספרגוס, כרישה, בצל ירוק, שמן זית וחצי של מיץ לימון; העונה עם מלח ופלפל. צולים את הירקות, זורקים פעם או פעמיים, במשך 20 דקות, או עד מכרז.
בסיר קטן, לשלב את השמנת ושמיר; העונה עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות ולשמור על חם.
מבשלים את הפסטה בקומקום של מים מלוחים רותחים עד אל דנטה.
מסננים היטב, הזמנה 1 כוס מי הבישול. תחזיר את הפסטה לסיר.
מוסיפים את הירקות, בשר חזיר, שמנת ואת 1 1/2 כפות הנותרים של מיץ לימון לזרוק על אש נמוכה; להוסיף חלק ממי הבישול אם הפסטה נראית יבשה. מתבלים במלח ופלפל, מעבירים למגש ומגישים. תעביר את הפרמזן בנפרד.