פטוצ'יני עם סלק מגורר וגבינה
פטוצ'יני עם סלק מגורר וגבינה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 508 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. אם יש לכם זרעי פרג, מלח ופלפל, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב זרעי פרג אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קובלר אוכמניות קל של BJ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלק מגורד, גזר מגורד וסלק, ו עוף, סלק מגורד וירקות סלק עם חמאה כתומה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול וכבד, טוסט זרעי פרג על חום גבוה, ערבוב, עד שהם מריחים מעט אגוזים, על 2 דקות.
מוסיפים 5 כפות של החמאה לסיר ומבשלים מעל חום מתון עד תחילת חום, על 5 דקות. מערבבים את הסלק ומתבלים במלח ופלפל. להפחית את החום נמוך, לכסות ולבשל עד סלק הם במכרז, על 10 דקות.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הפטוצ ' יני עד אל דנטה.
ניקוז ולהעביר קערה גדולה מחוממת. לזרוק את הפטוצ ' יני עם הנותרים 1 כף חמאה וגבינה מגוררת; עונה את הפסטה עם מלח ופלפל. מערבבים את הסלק ומפזרים את הפסטה עם זרעי פרג קלויים.
מוסיפים את חומץ בלסמי לפטוצ ' יני, מקשטים עם עירית, מתבלים שוב עם מלח ופלפל ומגישים.