פטוצ'יני עם עוף, תרד, ורוטב כתום שמנת
פטוצ'יני עם עוף, תרד, ורוטב כתום שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 500 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוזים, ירכיים עוף, תרד שטוף, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני עם בייקון ורוטב תרד שמנת, עוף בגריל עם פטוצ'יני ברוטב בזיליקום קרמי, ו קרם שום Scape תרד פטוצ'יני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת nonstick גדולה, חום 1 כף השמן על חום גבוה בינוני. מתבלים את העוף עם 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. לטחון עד רק מבושל דרך, 2 עד 3 דקות.
הסר כל גבעולים קשים מהתרד. באותו מחבת המשמשת את העוף, מחממים את הנותרים 1 כף שמן על חום מתון.
מוסיפים את השום ואת הפטריות ומבשלים, ערבוב, במשך 2 דקות.
מוסיפים את התרד, נותנים לו לנבול, ומערבבים 1/2 כפית מלח ואת הנותרים 1/4 כפית פלפל. מבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את ההתלהבות, מיץ תפוזים ומרק עוף. מבשלים במשך 2 דקות ולאחר מכן להוסיף את השמנת, העוף, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח.
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, מבשלים את הפטוצ ' יני עד שזה עתה נעשה, כ -12 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם העוף והרוטב.
המלצת יין: יין לבן זיפי עם חומציות טובה יהיה זוג יפה עם טעמים תרד וכתום. חפש ארניס איטלקי או פינו גריג ' יו מאזור קוליו. או, למשהו שונה לחלוטין, לבחור קברים לבנים מצרפת.