פטוצ'יני עם פטריות בר ופרמזן
פטוצ'יני עם פטריות בר ופרמזן עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 364 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, פטריות צדפות, קורנית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשרי היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטוצ'יני קרמי עם פטריות בר, פרמזן פולנטה עם לימון טימין פטריות בר, ו עגבניות צהובות ממולאות פטריות בר בגריל וגבינת פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצלצלי שאלוט, פטריות ושום; מטוגנים 6 דקות או עד שהלחות מתאדה.
מוסיפים שרי; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
להוסיף מרק; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה ושאר החומרים למעט גבינה.
מוסיפים פסטה, משליכים למעיל. כפית על 1 1/3 כוסות תערובת פסטה לתוך כל 6 קערות רדודות; למעלה באופן שווה עם גבינה.