פטוצ'יני פרימוורה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של הר ד' אובר שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 256 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם פלפל, דלעת קיץ, מרק עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 54%, המנה הזו מוצקה. פטוצ'יני פרימוורה, פטוצ'יני פרימוורה, ו פטוצ'יני פרימוורה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, בסיר גדול, להביא 3/4 כוס מרק לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את הקישואים, הדלעת הצהובה, הברוקולי, הפלפל האדום, הגזר, הבצל, הבזיליקום והמלח. מחזירים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 6-8 דקות או עד שהירקות פריכים-רכים.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהוב
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בקערה קטנה שלבו עמילן תירס ומרק שנותר עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים לתערובת ירקות. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שמסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה