פטוצ'יני שרימפס סקמפי עם חמאת אנדוי עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 39 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל 652 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו ברנדי, מלח, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 43%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שרימפס סקמפי עם פטוצ'יני, סקמפי שרימפס מחבת עם פטוצ'יני, ו סקמפי שרימפס חמאה שחום.
הוראות
1
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. במחבת גדולה מבשלים ומערבבים נקניק על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את מישל רדדה סנצ ' ר לה טוילייר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-30 דולר לבקבוק.
מישל רדה סאנסר לס טוליארס
סנסרה קלאסית מאוד נגישה: זסטי עם שמץ של דשא כמו גם פרי לבן על האף. פריך על החיך, עםחומציות בולטת אך מאוזנת היטב.זוג עם דגים ומנות בשר לבן.תערובת: 100% סוביניון בלאן