זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק עוף, בייקון במרכז לחתוך, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד, פטוצ'יני שרימפס תרד, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.
הוראות
1
קוק פטוצ ' יני בתנור הולנדי 5 ליטר לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול. להחזיר פטוצ ' יני למחבת; לכסות כדי להתחמם. בינתיים, לבשל תרד קפוא כפי שהורה על תיבת; לסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפוא
פטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים מי בישול שמורים וגבינת שמנת, ערבוב עם להקציף עד חלקה.