קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטוצ'יני תרד

פטוצ'יני תרד
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם מרק עוף, בייקון במרכז לחתוך, פטוצ'יני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פטוצ'יני תרד, פטוצ'יני שרימפס תרד, ו פטוצ'יני עם תרד פסטו.

הוראות

1
קוק פטוצ ' יני בתנור הולנדי 5 ליטר לפי הוראות החבילה, השמטת מלח ושמן.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים בישול. להחזיר פטוצ ' יני למחבת; לכסות כדי להתחמם. בינתיים, לבשל תרד קפוא כפי שהורה על תיבת; לסחוט יבש.
מרכיבים שתצטרך
תרד קפואתרד קפוא
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס חמאה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים שום; מבשלים ומערבבים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
5
מוסיפים מי בישול שמורים וגבינת שמנת, ערבוב עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
בקערה קטנה, מערבבים מרק וקמח עם להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
מוסיפים תערובת קמח למחבת, ערבוב עם מקציף עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
חום לרתיחה; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה.
9
הסר מהחום.
10
מוסיפים גבינת רומנו; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס10 צ'ילי סרנו, גבעול, קצוץ גס
11
מוסיפים חצי וחצי, מלח ופלפל. מערבבים בתרד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
12
מוסיפים תערובת תרד לפטוצ ' יני בתנור הולנדי; לזרוק למעיל. תערובת מחלקים בין 8 קערות; מפזרים באופן שווה עם בייקון.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה