פטי להמס
פטי Melt עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1169 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 89 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. גשו לסופר וקנו לחם שיפון, פתיתי פלפל, בקר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו הקציצה הטובה ביותר נמסה, פטי להמס, ו פטי להמס (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות העונה בשר עם מלח ופלפל טופס לתוך 2 (1/2 אינץ ' עבה) קציצות סגלגל.
הניחו בצד, או הניחו במקרר בזמן שאתם מבשלים את הבצלים.
הוסף 1 כף שמן זית למחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. ברגע שהשמן חם, מוסיפים בצל וקמח עד להשחמה, כ -8 דקות.
מתבלים את הבצלים בפתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
הסר בצל מהמחבת לקערה ושמורה.
הוסף את השמן כף הנותרים למחבת החמה. לאחר חם, מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות עד משחימים מאוד בצד אחד. הפוך והמשיך לבשל את הצד השני למשך 3 דקות נוספות.
מחממים מחבת גריל לחום בינוני-גבוה.
למעלה 2 חתיכות לחם שיפון כל אחד עם פרוסת גבינה, בצל, קציצת ההמבורגר, פרוסת גבינה שנייה, וחתיכה אחרונה של לחם.
חמאה הן העליון והתחתון של הכריך.
גריל כל כריך עד הזהב והגבינה נמס, על 3 to4 דקות בכל צד.
מגישים חם עם חרדל בצד של חמוצים.