פטריות à La Grecque עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו מלח, בצל ירוק, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית מתכונים דומים: פטריות A La Grecque, פטריות לה Grecque-אצווה קטנה, ו שומר ללה Grecque.
הוראות
1
בסיר של מים רותחים, blanch את הצימוקים במשך 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הצימוקים לצלחת; בואו מגניב. Blanch את הפרחים כרובית עד פריך-מכרז, על 2 דקות; להעביר את הצלחת. בלאנש את הבצל הירוק במשך 1 דקה; להוסיף את הכרובית. פרוס עבה את הבצל הירוק לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
2
במחבת גדולה, מחממים 1/3 כוס שמן זית עם זרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים מעל חום מתון עד מתרכך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את היין, זר garni וכוסברה הקרקע; מתבלים במלח. לכסות ולבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הפטריות ומיץ לימון, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הפטריות הן רק מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מעבירים את הפטריות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את העגבניות, רסק עגבניות וצימוקים למחבת ומבשלים עד שהרוטב מתעבה, כ 8 דקות; משליכים את זר גרני וזרעי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הפטריות לרוטב ומביאים לרתיחה, ואז מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
בואו מגניב.
10
ללטף את הכרובית ואת הבצל הירוק יבש ולשים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את 2 כפות הנותרים של שמן זית, מתבלים במלח ופלפל וזורקים. תלולית את הפטריות על צלחות העליון עם כרובית בצל ירוק.