פטריות במרינדה עם פלפלים אדומים
פטריות במרינדה עם פלפלים אדומים יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 174 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-7 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. אם יש לכם מים, סוכר, חומץ יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פלפלים אדומים במרינדה, מיני פלפלים במרינדה, ו מיני פלפלים במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את החומץ, מים, שמן, סוכר, בצל, פטרוזיליה, בזיליקום, שום, מלח ופלפל; מביאים לרתיחה. מערבבים את הפטריות ופלפל אדום; לחזור תערובת לרתיחה; להפחית את החום ומבשלים עד הפטריות רכות, 5 עד 10 דקות.
הסר מהחום ולאפשר להתקרר לטמפרטורת החדר.
העברה למכל מכוסה ולאחסן במקרר לפחות 4 שעות לפני ההגשה.