אם יש לכם שמן צמחי, בצל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: בייקון, בצל, ו Münster טארט, טארט פטריות בצל Gruyere, ו פטריות וטארט בצל מקורמל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
יוצקים שמן לתוך 12 על 17 ב. תבנית אפייה מעוטרת בשמן קל עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים מחבת עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
על משטח מקומח קלות, למתוח את הבצק עם הידיים ו/או לגלגל עם מערוך לתוך מלבן בערך באותו גודל כמו המחבת.
מוסיפים פטריות וקורנית; מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי. מבשלים פטריות, ערבוב, עד שהם מפסיקים לתת את הנוזל ולהתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)
8
מוסיף בצל קצוץ, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב עד בצל מתרככים, על 4 דקות. מפזרים פטריות ובצל על בצק טארט, ואז מפזרים גבינה באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
אופים טארט עד גבינה מותכת ומתחיל חום וקרום הוא פריך משחימים היטב, 20 עד 25 דקות. הרם מתוך מחבת עם מרית, לחתוך בערך 2-in. ריבועים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הפוך קדימה: הטארט יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ונשאר עטוף בנייר שעווה בטמפרטורת החדר. להגיש, לפתוח ולהתחמם 10 דקות ב 20