קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות1
ציון בריאות76
מגזין

פטריות, בצל וטארט Münster

פטריות, בצל וטארט Münster
אם יש לכם שמן צמחי, בצל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: בייקון, בצל, ו Münster טארט, טארט פטריות בצל Gruyere, ו פטריות וטארט בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
יוצקים שמן לתוך 12 על 17 ב. תבנית אפייה מעוטרת בשמן קל עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מפזרים מחבת עם קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
על משטח מקומח קלות, למתוח את הבצק עם הידיים ו/או לגלגל עם מערוך לתוך מלבן בערך באותו גודל כמו המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מעביר בצק למחבת, מתיחה כדי להתאים. מקפלים מעל 1/2 ב. של בצק בקצוות כדי ליצור שפה מורמת מעט עבור טארט. בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כאשר חם, להוסיף שמן זית מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים פטריות וקורנית; מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי. מבשלים פטריות, ערבוב, עד שהם מפסיקים לתת את הנוזל ולהתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(או או רגיל)(או או רגיל)
8
מוסיף בצל קצוץ, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב עד בצל מתרככים, על 4 דקות. מפזרים פטריות ובצל על בצק טארט, ואז מפזרים גבינה באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
אופים טארט עד גבינה מותכת ומתחיל חום וקרום הוא פריך משחימים היטב, 20 עד 25 דקות. הרם מתוך מחבת עם מרית, לחתוך בערך 2-in. ריבועים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הפוך קדימה: הטארט יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ונשאר עטוף בנייר שעווה בטמפרטורת החדר. להגיש, לפתוח ולהתחמם 10 דקות ב 20