פטריות, בצל וטארט Münster
אם יש לכם שמן צמחי, בצל, פטריות קרמיני, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: בייקון, בצל, ו Münster טארט, טארט פטריות בצל Gruyere, ו פטריות וטארט בצל מקורמל.
הוראות
יוצקים שמן לתוך 12 על 17 ב. תבנית אפייה מעוטרת בשמן קל עם מגבת נייר.
על משטח מקומח קלות, למתוח את הבצק עם הידיים ו/או לגלגל עם מערוך לתוך מלבן בערך באותו גודל כמו המחבת.
מעביר בצק למחבת, מתיחה כדי להתאים. מקפלים מעל 1/2 ב. של בצק בקצוות כדי ליצור שפה מורמת מעט עבור טארט. בצק זין בכל רחבי עם מזלג.
מחממים מחבת גדולה על אש גבוהה. כאשר חם, להוסיף שמן זית מערבולת מעיל.
מוסיפים פטריות וקורנית; מפזרים מלח ופלפל שחור טחון טרי. מבשלים פטריות, ערבוב, עד שהם מפסיקים לתת את הנוזל ולהתחיל חום.
מוסיף בצל קצוץ, להפחית את החום בינוני גבוה, ומבשלים, ערבוב עד בצל מתרככים, על 4 דקות. מפזרים פטריות ובצל על בצק טארט, ואז מפזרים גבינה באופן שווה על גבי.
אופים טארט עד גבינה מותכת ומתחיל חום וקרום הוא פריך משחימים היטב, 20 עד 25 דקות. הרם מתוך מחבת עם מרית, לחתוך בערך 2-in. ריבועים, ומגישים מיד.
הפוך קדימה: הטארט יכול להיות מורכב עד 2 ימים קדימה ונשאר עטוף בנייר שעווה בטמפרטורת החדר. להגיש, לפתוח ולהתחמם 10 דקות ב 20