פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פטריות, פולנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו פטריות בר, גזר לבן רגאוט עם גבינה פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
בנדיבות חמאה 13x9x1 אינץ ' אפייה גיליון. להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר בינוני כבד.
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 20 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח. להשליך עלה דפנה. מביאים נוזלים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, לטאטא כל הזמן עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים בגבינת Comté וחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
העברת פולנטה להכין גיליון אפייה 13x9x1 אינץ'. באמצעות ידיים רטובות, לחץ על פולנטה באופן שווה על גיליון לקצוות. להירגע עד המשרד, לפחות 3 שעות.
חותכים פולנטה ל 20 ריבועים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את כל הפטריות וsauté עד רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מוסיפים שאלוט וחומץ בלסמי; סאוטה עד מכרז, על 2 דקות. מתבלים קלות לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
לחמם פטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מחומם דרך.
מוסיפים מרק ומבשלים 1 דקה. מערבבים בfrème fraîche וחצי פטרוזיליה. ראגו פטריות העונה לטעום עם מלח ופלפל.
הסר מהחום; coverto להתחמם.
בינתיים, מחממים תנור ל 149°. להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף ריבועי פולנטה למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ושומרים על חום בתנור בזמן בישול שאר ריבועי הפולנטה.
מסדרים 2 ריבועים פולנטה על כל צלחת. למעלה כל עם רגאוט פטריות חם; מפזרים גבינת Comté מגוררת ופטרוזיליה הנותרים לשרת.
קומטה (בצרפתית: Comté) היא גבינת פרה חולבת חצי מוצקה בסגנון גרוייר, המיוצרת בעיקר באזור פראנצ ' ה-קומטה שבצרפת. זה מוסיף טעם נהדר למתכון זה וגם יהיה טעים על מגש גבינה. רשת Comté זמינה בחנויות סופרמרקטים, גבינות ומזונות מיוחדים.
* ניתן למצוא פולנטה בכמה סופרמרקטים, כמו גם בחנויות מזון טבעי ושווקים איטלקיים. אם פולנטה אינה זמינה, תחליף כמות שווה של קמח תירס צהוב רגיל ובשל אותו כמחצית זמן.