קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte

פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, פטריות, פולנטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו פטריות בר Ragoût על פולנטה פריך עם גבינת Comte, פטריות בר לראגו על פולנטה שמנת, ו פטריות בר, גזר לבן רגאוט עם גבינה פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בנדיבות חמאה 13x9x1 אינץ ' אפייה גיליון. להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר בינוני כבד.
מרכיבים שתצטרך
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר סיר מחום; לכסות ולתת תלול 20 דקות כדי לאפשר טעמים להתפתח. להשליך עלה דפנה. מביאים נוזלים לרתיחה. בהדרגה להוסיף פולנטה, לטאטא כל הזמן עד חלקה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד פולנטה הוא עבה מאוד, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות. מערבבים בגבינת Comté וחמאה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ComteComte
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
העברת פולנטה להכין גיליון אפייה 13x9x1 אינץ'. באמצעות ידיים רטובות, לחץ על פולנטה באופן שווה על גיליון לקצוות. להירגע עד המשרד, לפחות 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
4
חותכים פולנטה ל 20 ריבועים. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1
ממיסים 2 כפות חמאה עם 2 כפות שמן במחבת עמוקה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיף את כל הפטריות וsauté עד רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מוסיפים שאלוט וחומץ בלסמי; סאוטה עד מכרז, על 2 דקות. מתבלים קלות לפי הטעם במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
4
לחמם פטריות במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים מרק ומבשלים 1 דקה. מערבבים בfrème fraîche וחצי פטרוזיליה. ראגו פטריות העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קרם פרשקרם פרש
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
6
הסר מהחום; coverto להתחמם.
7
בינתיים, מחממים תנור ל 149°. להמיס הנותרים 1 כף חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף ריבועי פולנטה למחבת ומבשלים עד השחמה, על 2 1/2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ושומרים על חום בתנור בזמן בישול שאר ריבועי הפולנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מסדרים 2 ריבועים פולנטה על כל צלחת. למעלה כל עם רגאוט פטריות חם; מפזרים גבינת Comté מגוררת ופטרוזיליה הנותרים לשרת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ComteComte
1
קומטה (בצרפתית: Comté) היא גבינת פרה חולבת חצי מוצקה בסגנון גרוייר, המיוצרת בעיקר באזור פראנצ ' ה-קומטה שבצרפת. זה מוסיף טעם נהדר למתכון זה וגם יהיה טעים על מגש גבינה. רשת Comté זמינה בחנויות סופרמרקטים, גבינות ומזונות מיוחדים.
מרכיבים שתצטרך
ComteComte
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
2
* ניתן למצוא פולנטה בכמה סופרמרקטים, כמו גם בחנויות מזון טבעי ושווקים איטלקיים. אם פולנטה אינה זמינה, תחליף כמות שווה של קמח תירס צהוב רגיל ובשל אותו כמחצית זמן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת