פטריות בר להמיס פניני
פטריות בר להמיס פניני הוא צמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 530 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10912 אנשים התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, גבינה שוויצרית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו פניני להמיס פטריות, להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר, ו פניני להמיס טונה פיקנטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים אותם, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם ריחניים, כדקה.
מוסיפים את הפטריות, מבשלים ומערבבים מדי פעם עד שהפטריות רכות, 5 עד 7 דקות. מערבבים את חומץ בלסמי ופטרוזיליה ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
הסר את המחבת מהחום והנח אותה בצד.
מורחים חמאה על שתי פרוסות לחם כדי לטעום את החלק החיצוני של הכריך. הפוך פרוסה אחת ומעל הצד השני עם גבינה, פטריות מטוגנות ועוד גבינה. סגור את הכריך עם פרוסת הלחם השניה, עם חמאה למעלה.גריל פניני, שניים בכל פעם, עד הגבינה נמסה והלחם קלוי, 4 עד 5 דקות.