פטריות בר-צ'דר בורגר
המבורגר פטריות-צ'דר בר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 55 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 652 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך מלח כשר, שמן canolan, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו המבורגר פטריות פורטבלו בייקון צ'דר, פריטטה פטריות בר עם צ'דר, בצל ירוק ואפונה, ו המבורגר צ'דר Jalapeno (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה עד כמעט עישון.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהפטריות חומות זהובות, כ -5 דקות. מערבבים את הקורנית והפטרוזיליה ומעבירים לקערה.
מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (כ 6 אונקיות כל). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ' עבה ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר עם מלח ופלפל.
מבשלים את ההמבורגרים באמצעות שמן קנולה (ראה הערה של קוק) וציפוי כל אחד עם פרוסת גבינה וכיסוי צלי במהלך הרגע האחרון של הבישול.
מניחים את ההמבורגרים על תחתית הלחמנייה ומעלה כל המבורגר עם קטשופ צ ' יפוטלה, אם משתמשים, וכפית גדולה של הפטריות. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים מיד.
אני אוהב קטשופ כמו שהאמריקאי הבא אוהב, אבל כשעיצבתי את התפריט ל "בורגר פאלאס של בובי", ידעתי שאני רוצה שיהיה לי משהו נוסף להציע בבקבוקי הסחיטה. התוספת הפשוטה של pureed chipotle ב adobo נותן קטשופ מוכן קצה מעושן מרגש, תוך שמירה על הזהות המתוקה אך החריף שלה ללא פגע.
מקציפים יחד את הקטשופ, צ ' יפוטלה, מלח ופלפל בקערה קטנה. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. הרוטב ישמור במשך שבוע 1 במיכל אטום היטב במקרר.