פטריות ואגוזים
פטה פטריות ואגוזים הוא הר ד ' אובר שמגיש 8. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 308 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמן זית, פטריות שיטאקי, עד 6 תאנים מיובשות למחצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו 45 דקות. עם כפית ציון 29%, המנה הזו די גרועה. נסו פטריות פ, פטריות פ, ו מדהים פטריות פ עבור מתכונים דומים.
הוראות
שמים זרעים ואגוזים בקערה בינונית ומכסים במים. משרים את האגוזים כ-6 שעות.
מסננים, שוטפים ומסננים שוב.
מנמיכים חומץ בתחתית קטנה וכבדה של סיר, על אש בינונית, עד לסירופ, כ-30 דקות.
במחבת מטגנת מחממים 1/4 כוס משמן הזית על אש גבוהה.
מוסיפים את הבצל, מנמיכים לגובה בינוני ומקפיצים כ -2 עד 3 דקות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן. לאחר בצל ופטריות הם שחומים, להסיר מהחום.
מייבשים מחדש את התאנים במרסלה על אש נמוכה במחבת קטנה למשך כ -10 דקות. מסננים, שומרים תאנים ומרסלה ומניחים בצד.
במעבד מזון מוסיפים פנימה את האגוזים, השמן שנותר, הפטריות, הבצל, הבזיליקום, הבצל הירוק, המלח, הפלפל והמרסלה מנוקזת מהתאנים. מערבבים היטב ומתאימים תיבול. וודאו שהתערובת חלקה.
כף תערובת על שבב, מניחים תאנה מעל ומזלפים סירופ בלסמי.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה לה גרנד קורטאז ' רוז בקבוק ברוט מסנוור עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור]()
לה גרנד קורטאז ' רוז ברוט בקבוק מסנוור
ניחוחות וטעמים בהירים של תות טרי ופטל משתלבים עם תווים של לילך וסיגליות. על החיך, איזון עדין של יובש וחומציות משתהה עם טעמים של גרגרי יער ורימון לצד תווים פרחוניים רכים. זה ברוט רוז רוז משלים מגוון רחב של מזונות, מ מלוח מתוק. נסו את זה עם מנות אסיאתיות חריפות, ריזוטו, מנגל, בקר, כבש, ברווז, עוף, פרושוטו, פירות ים, פיצה, גבינה רכה (כמו ברי או עז), עוגת גבינה, עוגת גבינה, עוגת תות ועוגת פירות יער. מערבבים עם מיץ אשכוליות טרי למשקה בראנץ 'מרענן, או מוסיפים מצוף לקוקטייל על בסיס ג' ין.התערובת: השרדונה מספקת עומק ומבנה, ואילו האוגני בלאן מציע חומציות ורעננות טבעית. גמאי בעל גוף קל מעניק ביטוי פירות תוסס ומרקם חלק. הענבים מקורם בטרוירים איכותיים בצרפת, כמו בורגונדי ובוז ' ולה.