פטריות, כרישה ופונטנה פריטטן היא ללא גלוטן, צמחוני וקטוגני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה שטוחה, גבינת פונטינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו פטריות, כרישה ופונטינה פריטטה, ארטישוק, כרישה ופונטינה פריטטה, ו פטריות, פלפל ופונטינה פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור; preheatto 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חום 1 כף שמן ב 10 " מחבת nonstickovenproof מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
Addleeks; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך, על 5 דקות.
4
מוסיפים פטריות ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מתרכך וכל הנוזליםאדות, 8-10 דקות.