פטריות מטוגנות
פטריות מטוגנות יכולות להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 44 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח ופלפל, שאלוט, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. נסו פטריות מוקפצות, פטריות מטוגנות, ו פטריות מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך קצוות גזע קשים או דהוי וכל כתמים חבולים או פגמים מפטריות. (אם אתה משתמש shiitakes, להסיר את כל הגבעולים שלהם.)
עבור פטריות מוצקות, לנגב את הלכלוך עם מטלית לחה או לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קריר להתייבש.
עבור פטריות עדינות עם הרבה מקומות ללכלוך להתחבא, לצלול בקערה של מים קרים בעדינות להתסיס עם הידיים כדי לשחרר את כל החלקיקים.
מסננים, שוטפים ביסודיות מתחת למים זורמים, בעדינות לטפוח יבש.
חותכים פטריות גדולות ושמנות בעובי של 1/4 אינץ'; חותכים דקות לחתיכות בגודל ביס; משאירים קטנות שלמות.
יוצקים שמן זית למחבת 12 אינץ ' או מחבת 5 עד 6 ליטר על חום גבוה; מוסיפים פטריות, שאלוט, ותימין ומערבבים לעתים קרובות עד פטריות הם השחמה, 8 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.