פטריות מטוגנות מרינרה
מרינרה פטריות מטוגנות עשויה להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 345 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם גבינת מוצרלה רזה חלקית, מים, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 48%. הציון הזה מוצק. נסו פולנטה עם פטריות מקורמלות, מרינדה + ביצים מטוגנות וגבינת עיזים, פטריות ופסטה מרינרה, ו ספגטי סקווש עם פטריות ומרינרה (מתכונים דומים).
הוראות
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את הקמח, המלח והפלפל. בצלחת רדודה, היכו ביצים ומים.
מניחים פירורי לחם בכלי רדוד אחר.
להוסיף פטריות לתערובת הקמח; שקית חותם ולנער למעיל. טובלים בתערובת ביצים, ואז מצפים בפירורי לחם.
בסיר עמוק, מחבת חשמלית או טיגון עמוק בשומן, מחממים שמן ל-375#. מטגנים פטריות, שש עד שמונה בכל פעם, במשך 1-2 דקות או עד להזהבה, הופכים מדי פעם.
יוצקים רוטב ספגטי ל -13 אינץ ' לא משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה. למעלה עם הפטריות.
אופים, חשופים, ב 350 מעלות במשך 4-6 דקות או עד הגבינה נמסה.