פטריות ממולאות איטלקיות
פטריות ממולאות איטלקיות יכולות להיות רק המתאבן שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 290 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, פטריות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 37 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו פטריות ממולאות איטלקיות, פטריות ממולאות איטלקיות עם נקניק, ו נקניק איטלקי ממולא פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
טוויסט פטריות גבעולים להסיר כובעי פטריות. דק קוצצים גבעולים מספיק כדי למדוד 1/3 כוס. פקקי פטריות שמורים.
ממיסים 2 כפות חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מבשלים גבעולי פטריות קצוצים, בצל ופלפל בל בחמאה כ 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל מתרככים; להסיר מחום. מערבבים פירורי לחם, תיבול איטלקי, מלח ופלפל. ממלאים כובעי פטריות בתערובת פירור לחם.
ממיסים 1 חמאת כף במחבת מלבנית, 13x9x2 אינץ', בתנור.
מניחים פטריות, צדדים מלאים, במחבת.
הגדר שליטה בתנור לצלות. פטריות מטאטאים עם מקסימום 3 עד 4 אינץ ' מחום על 2 דקות או עד צמרות הם חום בהיר.