פטריות ממולאות אני
פטריות ממולאות אני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 119 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לך בשר סרטנים, גבינת שמנת, מלח שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. . הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה עם תרסיס בישול לא מקל.
תבלע את הפטריות. שמור 1/3 עד 1/2 של הגבעולים לרכך אותם.
מקציפים את גבינת השמנת עד חלקה.
בקערה קטנה, לשלב גבעולי פטריות טחון ו בשר סרטנים. מערבבים את גבינת השמנת לתוך תערובת גזע וצדפות.
מוסיפים מלח שום ומערבבים היטב. למלא את כובעי הפטריות בתערובת הגבינה. מסדרים את הכובעים על תבנית האפייה מוכנה.
אופים פטריות ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 20 דקות, או עד פטריות תערובת סרטן חמים, ורוב הנוזל מן הפטריות נאסף במחבת.