קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטריות סיניות ממולאות

פטריות סיניות ממולאות
פטריות סיניות ממולאות יכולות להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 61 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, פטריות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בייבי בוק צ'וי עם פטריות סיניות, פטריות מטוגנות סיניות וטופו, ו נקניק סיני ופטריות קש אומלט.

הוראות

1
הגדר שליטה בתנור לצלות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
הסר גבעולים מכובעי פטריות; הגדר גבעולים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3
מניחים כובעי פטריות, צדדים גזע למטה, במחבת רול ג 'לי ungreased, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'. מטגנים עם צמרות על 4 אינץ ' מחום על 8 דקות או עד פטריות להתחיל לשחרר לחות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר פטריות מחבת; לנקז על מגבות נייר. קוצצים דק פטריות גבעולים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
ריסוס nonstick ווק או מחבת 12 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick; חום מעל חום בינוני גבוה עד תרסיס בישול מתחיל בועה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' רוט, שום ושרי. מבשלים על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא רך. מערבבים גבעולי פטריות inchopped ושאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
7
חום דרך.
8
מניחים כובעי פטריות, צדדים עד גזע, במחבת רול ג ' לי ungreased. תערובת שרימפס כפית לתוך כובעים, mounding מעט. ריסוס קל עם תרסיס בישול nonstick. מטגנים עם מקסימום 4 אינץ ' מחום על 5 דקות או עד תערובת שרימפס הוא חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'