פטריות סיניות ממולאות
פטריות סיניות ממולאות יכולות להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 61 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 8. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, פטריות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בייבי בוק צ'וי עם פטריות סיניות, פטריות מטוגנות סיניות וטופו, ו נקניק סיני ופטריות קש אומלט.
הוראות
הסר גבעולים מכובעי פטריות; הגדר גבעולים בצד.
מניחים כובעי פטריות, צדדים גזע למטה, במחבת רול ג 'לי ungreased, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ'. מטגנים עם צמרות על 4 אינץ ' מחום על 8 דקות או עד פטריות להתחיל לשחרר לחות.
הסר פטריות מחבת; לנקז על מגבות נייר. קוצצים דק פטריות גבעולים.
ריסוס nonstick ווק או מחבת 12 אינץ ' עם תרסיס בישול nonstick; חום מעל חום בינוני גבוה עד תרסיס בישול מתחיל בועה.
מוסיפים בצל, ג ' ינג ' רוט, שום ושרי. מבשלים על 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הוא רך. מערבבים גבעולי פטריות inchopped ושאר החומרים.
מניחים כובעי פטריות, צדדים עד גזע, במחבת רול ג ' לי ungreased. תערובת שרימפס כפית לתוך כובעים, mounding מעט. ריסוס קל עם תרסיס בישול nonstick. מטגנים עם מקסימום 4 אינץ ' מחום על 5 דקות או עד תערובת שרימפס הוא חום בהיר.