פטריות פורטבלה מטוגנות
צריך מתאבן מוצרי חלב חינם וצמחוני? פטריות פורטבלה מטוגנות יכולות להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 47 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. אם יש לך ביצים, ליווי: טריזי לימון, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פטריות פורטבלה מטוגנות, פטריות פורטבלה ממולאות, ו פטריות פורטבלה בגריל.
הוראות
לזרוק פירורים עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור בקערה ולהתפשט על צלחת גדולה.
מקציפים ביצים קלות בקערה. לטבול פרוסות פטריות 3 או 4 בכל פעם לתוך ביצה, לתת לטפטף עודף, ולאחר מכן להעביר פירורי לחם, הקשה על פרוסות פטריות לתוך פירורים כדי לעזור לדבוק ולהפוך את המעיל. (ציפוי יהיה אחיד.)
חום על שמן אינץ 1 בסיר כבד 3-4 ליטר על חום מתון עד שהוא רושם 177° על מדחום. מטגנים פטריות בקבוצות של 7 או 8, מתהפכים מדי פעם, עד הזהב, 1 עד 2 דקות לכל אצווה, החזרת שמן ל350 בין קבוצות.
להעביר פטריות עם כפית מחוררת כמו מטוגן מגבות נייר כדי לנקז. מתבלים במלח ומגישים חם.
* ניתן לטגן את הפטריות 2 שעות קדימה ולשמור אותן, מכוסות ברדיד אלומיניום, על מגבות נייר טריות בטמפרטורת החדר.
העברה לתבנית אפייה גדולה, סידור בשכבה 1, וחימום בתנור שחומם מראש 177° עד חם, 10 עד 15 דקות.