תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות צלוי וממולא פורטבלו עם Gorgonzolan. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 361 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן זית, נקניק הודו, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 42 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, ו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את נקניק טורקיה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מבושל דרך, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
הסר את המחבת מהחום. מערבבים בגבינת מסקרפונה.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הקורנית, אורגנו, פירורי לחם, 1/2 של Gorgonzola, 1/2 מלח כפית ו 1/2 פלפל כפית. מערבבים עד שכל החומרים משולבים.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
Gorgonzola
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מברישים את הפטריות משני הצדדים עם השמן הנותר ומתבלים במלח ופלפל. גריל הפטריות, צד הגבעול למטה, במשך 3 דקות. להפוך את הפטריות מעל וגריל במשך 2 דקות עד מכרז. ממלאים כל פטריה בתערובת הנקניק ומוסיפים את הגורגונזולה הנותרת. להחזיר את הפטריות לגריל ומבשלים עד המילוי הוא התחמם דרך והגבינה מתחילה להמיס, על 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Gorgonzola
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
הערה של קוק: ניתן להציב את הפטריות שהורכבו גם על תבנית אפייה ומבושלות תחת מטלית שחוממה מראש עד שהתחממה.