פטריות פורטבלו ממולא תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולא תרד. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 14 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך פלפלים, 1/4 כוס קראפט לייט zesty רוטב איטלקי, תרד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פטריות פורטובלו ממולאות בטבל תרד וארטישוק, פגזים ממולאים עם פטריות ריקוטה, תרד ופורטובלו, ו פטריות Portobello ממולאות תרד ותכנון ארוחה (מתכונים דומים).
הוראות
הסר גבעולים מפטריות; קוצצים גבעולים. השתמש כף או סכין חדה כדי לגרד זימים מן הכובעים; להשליך זימים.
מברשת 1 כף. הלבשה על הצדדים מעוגלים של כובעים; מקום, מעוגל-צדדים למטה, במחבת מרופדת רדיד 15x10x1 אינץ'.
רוטב חום שנותר בסיר גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים גבעולים קצוצים, פלפלים ושום; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
הוסף תרד; כיסוי. מבשלים על אש בינונית-נמוכה 4 דקות. או עד תרד הוא נבול, ערבוב לאחר 2 דקות. כף מעל פטריות, למעלה עם גבינה.
אופים 18 עד 20 דקות. או עד פטריות מכרז.