פטריות פורטבלו ממולאות בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות בגריל Portobello. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 198 קלוריות. אם יש לך בצל, אורגנו, איטלקי מתובל panko, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ממולאות בגריל לשניים, פטריות פורטבלו ממולאות בגריל, ו פטריות פורטבלו ממולאות בגריל.
הוראות
הסר זימים חומים מגופי פטריות באמצעות כף; להשליך זימים. שימו את כובעי הפטריות בצד.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום, ובצל; מטוגנים 2 דקות.
להוסיף אורגנו ותרד; לטגן 1 דקה או עד wilts תרד.
העברת תערובת תרד לקערה בינונית; מערבבים הנותרים 1 כפית שמן, גבינה, panko, חומץ, ופלפל. מחלקים מילוי באופן שווה בין פטריות, כפיות על הצדדים זימים.
מגישים עם: סלט עגבניות בגריל