תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פטריות ממולאות Portobello. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 792 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לכם בשר בקר טחון, שאלוט, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות פורטובלו ממולאות, פטריות פורטובלו ממולאות, ו פטריות פורטובלו ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את השום והצלצלי למחבת וקמח עד שהתרככו.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את הבשר הטחון ומבשלים עד השחמה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
4
להוסיף את המניה ומבשלים עד הנוזל מצטמצם.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
5
מוסיפים את הפטריות הקצוצות ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
6
מוסיפים 1 כף מלח, 1/2 פלפל כפית, קאיין,כרוב כבוש ומלח. מבשלים עד שכל הנוזל נספג. מערבבים את כל גבינת השמנת למעט 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
כרוב כבוש
פלפל קאיין טחון
פלפל
מלח
מלח
7
מחממים את המטגן.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
8
טפטוף פטריות עם שמן זית וכאלה עם תערובת הבשר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פטריות
בקר
9
בקערה קטנה, לשלב את פירורי הלחם, גבינת שמנת הנותרים וכמה מלח ופלפל. מחלקים את פירורי הלחם ציפוי מעל פטריות ממולאות ומטגנים עד מבעבע, 3 עד 4 דקות.