פטריות שמנת וקייל
צריך ללא גלוטן, מנה עיקרית ראשונית, ראשונית וצמחונית? פטריות שמנת וכרוב יכול להיות מתכון מצוין לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, עלי מרווה, גבינת פקורינו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. נסו כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת, מקרוני וגבינה אפויים עם כרוב ופטריות, ו ארוחת ערב הלילה: כרוב ופטריות עם פולנטה שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
גזע ופרוסה או קוצצים בגסות את תערובת הפטריות.
מחממים שמן זית כתית מעולה, 4 סיבובים של המחבת, על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הפטריות למחבת וחום 10 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השום, טימין, ומרווה, מערבבים 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את הכרוב ומבשלים עד רק נבול. מתבלים במלח, פלפל, וכמה סבכים של אגוז מוסקט. מערבבים עוד כמה דקות, ולאחר מכן מוסיפים את Marsala ולהפחית את הנוזל בחצי, עוד דקה או
מוסיפים את השמנת לפטריות במחבת ומפחיתים את החום, מאפשרים לטעמים לשלב כמה דקות ושמנת מתעבה.
מגישים את צלחת פטריות מעוטרת עם כמה סבכים של גבינה.