קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות34
מגזין

פטריות-תרד ממולאים פגזים

פטריות-תרד ממולאים פגזים
פטריות תרד ממולאים פגזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, ביצה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תרד, פטריות, & קליפות ממולאות ריקוטה, תרד ופטריות ממולאים פגזים - 8 נקודות, ו בשר חזיר ותרד ממולאים פגזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
1 ביצה גדולה, מוכה קלות
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2
הפוך את הקליפות הממולאות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט אך עדיין יציבים, כ -7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
4
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
טפטוף עם שמן זית וזורק; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6
חום 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב כתמים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
10
מוסיפים 1/4 כפית מלח וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות רכות, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
11
מוסיפים את התרד ומערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
12
בואו להתקרר לחלוטין.
13
דק קוצצים את תערובת תרד פטריות ולשלב בקערה עם גבינת קוטג', מוצרלה, פרמזן, ביצה, בזיליקום ומלח 1/4 כפית. דברים כל פגז עם כ 2 כפות של המילוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את השום, זרעי שומר ופתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד זהב קל, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
3
מוסיפים את העגבניות, ולאחר מכן לשטוף את הפחית עם מים כוס 1 ולהוסיף למחבת; להוסיף 1/4 מלח כפית. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
העברה לבלנדר ומחית עד חלקה. חזור למחבת ולשטוף את הבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מערבבים את גבינת הקוטג', מוצרלה, פרמזן וביצה בבלנדר ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מברשת 9 על 13 אינץ ' אפייה צלחת עם שמן זית ויוצקים במחצית רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מוסיפים את הקליפות הממולאות, ואז למעלה עם רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 25 דקות; לחשוף ולהמשיך לאפות עד מבעבע, 15 עד 20 דקות יותר. הפעל את המטאטא; לטפטף את הפגזים עם רוטב גבינה צלייה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
רוטב גבינהרוטב גבינה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם

מרכיבים

794דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות שזיף שלמות, מרוסקות בידעגבניות שזיף שלמות, מרוסקות ביד591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קוטג'דלת שומןגבינת קוטג'דלת שומן3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קוטג'דלת שומןגבינת קוטג'דלת שומן1כף. חומץ ביין אדוםביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות1אוראו ממולאים כפוליםפירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2ציפורןשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(20 עד 24) קונכיות פסטה ג'מבו(20 עד 24) קונכיות פסטה ג'מבו8שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף ולצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לטפטוף ולצחצוח1קטןבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק791 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזהגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזהגרוס חלק-גבינת מוצרלה רזה1צביטהפתיתי פלפל אדום גדוליםפתיתי פלפל אדום גדולים283דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת תרד קפוא, הפשיר וסחוט יבשחבילת תרד קפוא, הפשיר וסחוט יבש340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות לבנות, פרוסות דקפטריות לבנות, פרוסות דק