פטריות-תרד ממולאים פגזים
פטריות תרד ממולאים פגזים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 396 קלוריות. אם יש לכם גבינת מוצרלה חלקית, ביצה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 33 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. נסו תרד, פטריות, & קליפות ממולאות ריקוטה, תרד ופטריות ממולאים פגזים - 8 נקודות, ו בשר חזיר ותרד ממולאים פגזים (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקליפות הממולאות: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את קליפות הפסטה ומבשלים עד שהתרככו מעט אך עדיין יציבים, כ -7 דקות.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
טפטוף עם שמן זית וזורק; להפריש.
חום 2 כפות שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 4 דקות.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב כתמים, על 2 דקות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח וממשיכים לבשל, מערבבים מדי פעם, עד שהפטריות רכות, כ -5 דקות נוספות.
מוסיפים את התרד ומערבבים עד מחומם דרך, על 2 דקות.
דק קוצצים את תערובת תרד פטריות ולשלב בקערה עם גבינת קוטג', מוצרלה, פרמזן, ביצה, בזיליקום ומלח 1/4 כפית. דברים כל פגז עם כ 2 כפות של המילוי; להפריש.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השום, זרעי שומר ופתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד זהב קל, כ -30 שניות.
מוסיפים את העגבניות, ולאחר מכן לשטוף את הפחית עם מים כוס 1 ולהוסיף למחבת; להוסיף 1/4 מלח כפית. להביא מבשלים ומבשלים עד מעובה מעט, על 10 דקות.
העברה לבלנדר ומחית עד חלקה. חזור למחבת ולשטוף את הבלנדר.
מערבבים את גבינת הקוטג', מוצרלה, פרמזן וביצה בבלנדר ומחית עד חלקה.
מברשת 9 על 13 אינץ ' אפייה צלחת עם שמן זית ויוצקים במחצית רוטב העגבניות.
מוסיפים את הקליפות הממולאות, ואז למעלה עם רוטב העגבניות הנותר. מכסים בנייר אלומיניום ואופים 25 דקות; לחשוף ולהמשיך לאפות עד מבעבע, 15 עד 20 דקות יותר. הפעל את המטאטא; לטפטף את הפגזים עם רוטב גבינה צלייה, על 2 דקות.