פיאה ממולאת בטוסקנה
Tenderloin ממולא טוסקנה נטול גלוטן, וקמאיות מנה צדדית. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף טוסקנה, Tuscany Cavatelli, ו טוסקנה שפמנון (מתכונים דומים).
הוראות
בצל מטוגן בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני עד למכרז.
להוסיף תרד, מלח, פלפל, ו לטגן 1 דקה או עד wilts תרד.
הסר מהחום, ומערבבים גבינה ועגבניות מיובשות.
חותכים tenderloin לאורך מרכז למטה, חיתוך, אבל לא דרך, התחתון.
שכב שטוח, ותערובת תרד כפית למטה מרכז tenderloin. מקפלים tenderloin על תערובת, ולקשור עם מחרוזת במרווחים 1 אינץ'. (Tenderloin לא נסגר לחלוטין.) Chill 2 שעות, אם תרצה.
מקום, חתך בצד, על מדף במחבת צלייה. מכסים מילוי חשוף ברצועת רדיד אלומיניום.
אופים ב 425 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רישומי tenderloin 145 (בינוני נדיר).
תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך; לקשט, אם תרצה.