פיג, רסק תפוחים, וקציץ בוקר שקדים
איור, רסק תפוחים, וקציץ ארוחת בוקר שקדים הוא מנת תוספת צמחונית. מתאים ל-9 מנות. מנה אחת מכילה 358 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך רסק תפוחים, סוכר מגורען, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו Paleo שקדים איור Quickbread, עוגת כיכר רסק תפוחים, ו קציץ עוגת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין streusel, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב עם מזלג עד מתפורר; להפריש.
כדי להכין לחם, לשלב תאנים ו 1/2 כוס מים רותחים בקערה קטנה; בואו לעמוד 30 דקות. מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עם ספריי בישול; אבק עם 1 כף קמח.
מניחים חלבונים ביצה בקערה בינונית; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים רסק תפוחים, יוגורט, שמן, תמצית שקדים; מערבבים היטב.
מוסיפים סוכר, מערבבים היטב.
שקול או כף קלה 75 אונקיות קמח לכל מטרה ו 5 אונקיות קמח מחיטה מלאה לכוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מערבבים קמחים ושאר החומרים בקערה גדולה, ערבוב עם מקצף.
מסננים תאנים, וקוצצים גס.
מוסיפים תערובת תאנים ורסק תפוחים לתערובת קמח, ערבוב עד רק בשילוב. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות.
מפזרים streusel מעל הבלילה.
אופים ב 350 במשך 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות במשך 15 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.