פידוס עם מולים
פידוס עם מולים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך מלאי דגים, סוכר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פידוס עם מולים, פידוס, ו פידוס עם פירות ים.
הוראות
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד 6 ליטר רחב מעל חום נמוך בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף פידואים ומבשלים, ערבוב בתדירות גבוהה ומתהפך, עד חום זהוב (קנים יתפרקו), 10 עד 15 דקות.
מעבירים פסטה עם כפית מחוררת לקערה.
מוסיפים 2/3 בצל כוס 1 כפית שום לשמן שנותר בסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד התרכך, 4 עד 5 דקות, ולאחר מכן מערבבים עגבניות עם מיץ, 1/2 מלח כפית, וסוכר. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עגבניות יש שבור למטה לתוך להדביק עבה מאוד, על 25 דקות.
בעוד sofrito מבשלים, צ ' וריסו קוק, עלה דפנה, ונותר בצל 2/3 כוס ו 1 כפית שום הנותרים 2 כפות שמן בסיר כבד 8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה, ואז מרתיחים 5 דקות.
מוסיפים מלאי ונותר 1/2 כפית מלח וחוזרים לרתיחה, ואז מוסיפים מולים. לבשל, מכוסה היטב, מעל חום מתון, עד מולים לפתוח רחב, 3 עד 6 דקות. (להשליך כל מולים שנותרו סגורים לאחר 6 דקות.)
מעבירים מולים עם כפית מחוררת לקערה. להשליך עלה דפנה.
מוסיפים נוזל בישול mussel ופידואים משחימים כדי sofrito ומרתיחים, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד פסטה מכרז ספג את רוב הנוזל, 12 עד 15 דקות.
מוסיפים מולים ו 1 כף פטרוזיליה ומבשלים, משליך, עד מולים מחוממים דרך, 1 עד 2 דקות.
מגישים זרועים פטרוזיליה כף הנותרים.
* זמין בכמה סופרמרקטים tienda.com (888-472-1022).
* אתה יכול להחליף 10 אונקיות של ספגטי, שבור לאורכים 2 אינץ', עבור פידואים.* ניתן להשחים ולקרר את הפסטה 1 יום קדימה ולשמור, מכוסה באופן רופף, בטמפרטורת החדר.* Sofrito יכול להיות מבושל 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.