קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פידלהד וגרוייר טארט

פידלהד וגרוייר טארט
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך בצק פילו, gruyere, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו אספרגוס Gruyere טארט, אספרגוס ו Gruyere טארט, ו זוקיני-גרייר טארט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הכרישה ומבשלים עד מכרז, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהחום, לערבב את מיץ לימון העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
מניחים סדין של בצק פילו על תבנית אפייה משומנת ומברישים אותו בשמן. חזור עם הסדינים הנותרים כל אחד על גבי האחרון.
מרכיבים שתצטרך
6
מפזרים את הכרישות מעל הפילו ואחריו הגבינה ולבסוף fiddleheads.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים בתנור שחומם מראש 191° עד בצק פילו הוא חום זהוב, על 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך