מה (שוקולד) חלומות עשויים עוגה דורש בערך 3 שעות ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 1114 קלוריות. אם יש לך קצפת כבדה, תערובת עוגת השטן מזון, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. . מתכונים דומים: כיצד להפוך חומוס תוצרת בית חלק במיוחד ... או חלומות החומוס עשויים), חלומות מנטה שוקולד, ו עוגת שוקולד מדהימה ללא קמח עם קצפת.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח שני 9 אינץ ' מחבתות אפייה עגולות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים תערובת עוגה, 1 כוס מים, שמן, וביצים בקשת גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות טיפת מסטיק מצופה סוכר
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות אפייה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז יוצא נקי, 26 עד 31 דקות. מגניב המחבתות במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל. חותכים עוגות אחת בחצי אופקית ומניחים חצי במחבת קפיץ 10 אינץ'. שמור הנותרים 3/4 עוגה לשימוש אחר.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ממיסים שוקולד אפייה קצוץ וגבינת שמנת בקערה גדולה בטוחה למיקרוגל במרווחים של 30 שניות, תוך ערבוב לאחר כל התכה, במשך 1 עד 3 דקות (בהתאם למיקרוגל שלך). להפריש להתקרר.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים 1 כפית ג 'לטין עם 1 כף מים קרים בקערה קטנה במשך 1 דקות; מוסיפים מים רותחים ומערבבים עד שהג' לטין מומס. אפשר להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מקציפים 3/4 כוסות שמנת מתוקה עד קצף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מוסיפים 1/2 כפית סוכר ותערובת ג ' לטין; ממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס. הרם את המקצף או מקציף ישר למעלה: הקצפת צריכה ליצור שיא חד שמחזיק את צורתו. מקפלים על 1/4 קצפת לתוך תערובת גבינת שמנת שוקולד מקורר עד מעורבב היטב; לקפל הנותרים קצפת לתערובת שוקולד כדי ליצור מוס.
מורחים מוס על העוגה מסודרים במחבת springform. מקררים בעת הכנת השכבה הבאה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
10
מקציפים חלמונים בקערה גדולה עד חלמונים הם צהוב חיוור. הכה ב 1/4 כוס סוכר, 3 כפות קמח, ו 1 כפית ג ' לטין עד מעורב.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
להביא 1 3/4 כוסות שמנת מתוקה ותמצית וניל לרתיחה בסיר; חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
יוצקים על 1/2 כוס שמנת חמה לתוך תערובת ביצים תוך ערבוב; מערבבים תערובת קרם הנותרים לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
יוצקים תערובת קרם דרך מסננת לתוך הסיר; להמשיך לבשל ולערבב עד התערובת עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 10 דקות. אפשר פודינג להתקרר, ואז לשפוך מעל שכבת מוס במחבת springform.
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
להביא 1 1/2 כוסות שמנת מתוקה וחמאה לרתיחה בסיר נקי.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
17
יוצקים תערובת שמנת לתוך הקערה על שבבי שוקולד. מערבבים עד חלקה שוקולד נמס. אפשר לתערובת להתקרר עד שהשוקולד גנאש מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
זילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
עוגת מסיר מן המקפיא ולהסיר צווארון מחבת springform.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
19
יוצקים גנאש שוקולד על עוגה; להשתמש מרית כדי להפיץ באופן שווה שוקולד על גבי הצדדים של העוגה. לחץ שמורות 1/2 כוס שוקולד צ ' יפס לאורך הצד של העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)