פייז'ואדה ברזילאית
פייז'ואדה ברזילאית היא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 667 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך כתף חזיר, חזיר הוק, מרק עוף נמוך נתרן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החומץ הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פקאן חומץ כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-47 דקות. נסו ירקות ברזילאים Feijoada, Feijoada הברזילאי (צמחוני), ו Feijoada-שעועית ברזילאית ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שעועית שחורה בסיר קטן; מכסים במים קרים. מביאים לרתיחה; לבשל שעועית במשך 2 דקות.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 1 שעה.
מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת; להתפורר.
מפזרים חזיר באופן שווה עם 1/8 כפית מלח 1/4 כפית פלפל. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים חזיר לטפטופים במחבת; לטפטף 8 דקות, הופך לחום מכל הצדדים.
להעביר חזיר לבישול איטי 6 ליטר חשמלי.
מפזרים צלעות באופן שווה עם 1/8 כפית מלח ונותר 1/4 כפית פלפל.
הוסף צלעות למחבת; לבשל 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
מניחים צלעות בבישול איטי.
מוסיפים שעועית מנוקזת, נשאר 1/2 כפית מלח, בצל, והבא 3 מרכיבים (באמצעות hock חזיר) לבישול איטי, ערבוב לשלב. מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד שעועית ובשר רכים.
הסר צלעות בישול איטי; תן לעמוד 15 דקות.
הסר בשר מעצמות; לגרוס בשר עם 2 מזלגות. להיפטר מעצמות. להשליך חזיר הוק. להחזיר בשר לבישול איטי. מערבבים בחומץ ובייקון מתפורר.