פילאף למשתה קארי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו את פילאף למשתה קארי. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.07 $ למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 9 גרם חלבון , 8 גרם שומן ובסך הכל 331 קלוריות . לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה ההודית הזו. אדם אחד מצא את המתכון הזה כבעל טעם ומשביע. אם יש לכם שקדים, זרעי כמון, תרמילי הל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43% , וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פילאף פטריות אורז חום , פילאף בולגור עם עדשים ירוקות, מוגש עם בצל מקורמל - Mercimekli Bulgur Pilavi , ופילאף אורז בסמטי בניחוח כמון .
הוראות
מבשלים את הבצל בשמן, בסיר עמוק עם הציפורן, תרמילי ההל, מקל הקינמון, זרעי הכמון וזרעי הניג'לה, אם משתמשים בו, עד שהבצל מעט שחום ורך. שמור על אש בינונית עד נמוכה ומערבבים לעתים קרובות; זה אמור לקחת בערך 10 דקות.
מוסיפים את האורז ומעבירים אותו בתוך הבצל המתובל השמנוני עד שהוא חלק ומבריק, ואז יוצקים את הציר ומביאים את המחבת לרתיחה. מכסים את המחבת במכסה ומבשלים על האש הכי נמוכה שאפשר במשך 20 דקות.
מכבים את האש, מסירים את המכסה, מכסים במגבת תה ומהדקים את המכסה בחזרה על הסיר. אפשר להשאיר את האורז לנוח כך לפחות 10 דקות, ועד כשעה. מזלג את האורז כאשר אתה מוכן להגיש אותו, מפזרים מעל את השקדים הפרוסים הקלויים והכוסברה.