פילה בקלה אפוי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. אם יש לך כמון טחון, מיץ לימון, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . נסו פילה בקלה חריף בתנור-מטוגן, פילה סלמון מתוק ומתובל, ו פילה דגים מהיר ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים יחד בקערה גדולה את היוגורט, רסק ג ' ינג ' ר-שום, רסק טנדורי, מחית עגבניות, רוטב סויה, חומץ, מיץ לימון, ביצה, פלפל קאיין (כמות להתאים כדי להתאים את הטעם שלך), כוסברה, כמון, כורכום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ר
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 ג'לפנו טרי שלם
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
צלי חזיר שלם, קצוץ
כורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/4 כוס יוגורט תות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מניחים את פילה הדגים לתוך המרינדה ולהפוך מעיל כל צד. לכסות קערה עם סרט פלסטיק לקרר במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). השתמש בכפית אחת כל חמאה ושמן זית כדי לצפות בתבנית אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להכיל את הדגים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר דגים מן המרינדה ומניח בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
טפטוף עם שאריות שמן זית ונקודה עם שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
הודו מבושל מגורר (או עוף)
6
אופים מחומם מראש עד חום זהוב על גבי, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מניחים דגים על מגש חם ומקשטים בכוסברה, פלחי לימון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימון
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.