קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

פילה בקלה אפוי חריף

פילה בקלה אפוי חריף
פילה בקלה אפוי חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 264 קלוריות. אם יש לך כמון טחון, מיץ לימון, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . נסו פילה בקלה חריף בתנור-מטוגן, פילה סלמון מתוק ומתובל, ו פילה דגים מהיר ומתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד בקערה גדולה את היוגורט, רסק ג ' ינג ' ר-שום, רסק טנדורי, מחית עגבניות, רוטב סויה, חומץ, מיץ לימון, ביצה, פלפל קאיין (כמות להתאים כדי להתאים את הטעם שלך), כוסברה, כמון, כורכום, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ררסק שום ג ' ינג ' ר
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
כורכוםכורכום
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את פילה הדגים לתוך המרינדה ולהפוך מעיל כל צד. לכסות קערה עם סרט פלסטיק לקרר במשך שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה דגיםפילה דגים
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). השתמש בכפית אחת כל חמאה ושמן זית כדי לצפות בתבנית אפייה רדודה גדולה מספיק כדי להכיל את הדגים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הסר דגים מן המרינדה ומניח בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
טפטוף עם שאריות שמן זית ונקודה עם שאר החמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
6
אופים מחומם מראש עד חום זהוב על גבי, על 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים דגים על מגש חם ומקשטים בכוסברה, פלחי לימון ובצל.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' בר2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל קאיין, או כמות לפי הטעםפלפל קאיין, או כמות לפי הטעם850דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה בקלה, שטוף ומיובש במגבות ניירפילה בקלה, שטוף ומיובש במגבות נייר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'הדבק מסאלה טנדוריהדבק מסאלה טנדורי1ביצה, הוכהביצה, הוכה2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טרייה קצוצה, לקישוטכוסברה טרייה קצוצה, לקישוט1אוראו ממולאים כפוליםג'ינג'ר-שום להדביקג'ינג'ר-שום להדביק23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'כמון טחוןכמון טחון1חתיכות טופי הית' ברפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםכורכום הקרקעכורכום הקרקע1לימון, חתוך לפרוסותלימון, חתוך לפרוסות53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'יוגורט ללא שומן רגיליוגורט ללא שומן רגיל23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק1חתיכות טופי הית' ברמלח, או לפי הטעםמלח, או לפי הטעם1אוראו ממולאים כפולים1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות2חתיכות טופי הית' ברעגבניות מחית שימוריםעגבניות מחית שימורים1אוראו ממולאים כפוליםחומץ לבןחומץ לבן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו