פילה בקלה עם אספרגוס פרושוטו
פילה של בקלה עם אספרגוס פרושוטו נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 340 קלוריות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חניתות אספרגוס דק, מיץ לימון, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: אספרגוס גרידל וסלט סטייק פילה עם Dres חזרת, אספרגוס עם פרושוטו, ו אספרגוס ב פרושוטו.
הוראות
מבשלים אספרגוס בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד פריך במכרז, על 3 דקות.
מעבירים לקערה של מי קרח כדי להתקרר.
שום מחית 1 כפית מלח להדביק בקערה קטנה. ממיסים חמאה עם 1 כף שמן במחבת nonstick קטנה על חום בינוני.
מוסיפים רסק שום; מערבבים עד זהב חיוור, על 1 דקה. מערבבים מיץ לימון, לקלף, ו 1/2 כפית פלפל שחור.
לגזור שישה ריבועים 12 אינץ ' של נייר קלף.
מניחים 1 קלף מרובע על משטח העבודה.
מניחים פילה בקלה 1 במרכז קלף. כפית 1/6 של תערובת שום לימון על פני דגים. כיסוי עם 1/6 של חניתות אספרגוס. סדר 1/6 של פרושוטו פרוסות מעל. מקפלים 2 צדדים מנוגדים של קלף מעל דגים וירקות, ואז לקפל 2 הצדדים הנותרים, סוגר לחלוטין. להדק את קצוות הקלף יחד עם מהדקי נייר לאטום את החבילה.
מניחים על תבנית אפייה גדולה. חזור על ההליך עם הקלף שנותר, שמן, דגים, תערובת שום לימון, אספרגוס, פרושוטו. (ניתן להכין 6 שעות קדימה. להכניס למקרר.)
אופים דגים עד אטום במרכז (קלף יהפוך חום זהוב), כ 12 דקות.
העבר 1 חבילת קלף לכל אחד מ-6 צלחות. פתח חבילות קלף ומגיש.
השתמש פינצטה או צבת מחט האף כדי להסיר כל pinbones כי בולט מן פילה בקלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.