פילה בקר בגריל על טוסטים של פוקצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד 'אובר, אז תנו הזדמנות ל פילה בקר בגריל על טוסטים פוקצ' ה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 126 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיונז, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל, כריכי בשר בקר בגריל, ו פילה בקר בגריל ואסקרול (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
זורקים את העגבניות לתבנית צלייה, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהעגבניות קרסו, בערך 30 דקות.
מוציאים אותם מהתנור ומניחים להם להתקרר.
מזלפים את השום בשמן זית, עוטפים אותו בנייר כסף ואופים אותו עד לריכוך, כ-30 דקות. כשהוא קריר מספיק לטיפול, סחטו את השום הרך על קרש חיתוך. מפשיטים את המחטים מהרוזמרין, מוסיפים אותם לשום וקוצצים אותם יחד.
יוצקים 1 כוס שמן זית לקערה קטנה; מוסיפים את תערובת השום והרוזמרין ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מניחים בצד עד מוכן לגריל.
צורבים את החלק החיצוני של הפלפל מתחת לצלייה או מעל להבת גז. מכניסים אותו לקערה ומכסים אותו בניילון. כאשר מגניב מספיק כדי ידית, לקלף, זרע, וקוצצים ולשים אותו לתוך בלנדר.
מוסיפים את המיונז ומשחת הצ ' ילי; מעבדים לתערובת אחידה. טועמים ומתאימים תיבול במלח ופלפל; מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש. (ניתן להכין יום קודם.)
הוציאו את הבשר מהמקרר כ-1/2 שעה לפני שאתם הולכים לצלות אותו.
מברישים אותו במעט משמן הזית בטעם ומתבלים אותו בנדיבות במלח ופלפל. צולים את הפילה, הופכים לעיתים קרובות, עד שהבשר נדיר או בינוני נדיר, בערך 8 עד 10 דקות.
מוציאים לפלטה ונותנים לו לנוח 5 דקות, ומברישים אותו בשמן הזית בטעם.
חותכים את הבקר לפרוסות דקות.
להגשה שמים מעט מהמיונז בטעם על חתיכת טוסט פוקצ ' ה. מעליו פרוסה דקה מהבקר וכף על חלק מהעגבניות הקלויות.
מקשטים בכמה עלי ארוגולה ומגישים.
* הערה של קוק: יש הקצב שלך לנקות את העור שומן וכסף מן המכרז ולקשור אותו.