קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

פילה בקר בגריל על טוסטים של פוקצ'ה

פילה בקר בגריל על טוסטים של פוקצ'ה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הר ד 'אובר, אז תנו הזדמנות ל פילה בקר בגריל על טוסטים פוקצ' ה. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 126 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 30 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיונז, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל, כריכי בשר בקר בגריל, ו פילה בקר בגריל ואסקרול (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
זורקים את העגבניות לתבנית צלייה, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהעגבניות קרסו, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4
מוציאים אותם מהתנור ומניחים להם להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מזלפים את השום בשמן זית, עוטפים אותו בנייר כסף ואופים אותו עד לריכוך, כ-30 דקות. כשהוא קריר מספיק לטיפול, סחטו את השום הרך על קרש חיתוך. מפשיטים את המחטים מהרוזמרין, מוסיפים אותם לשום וקוצצים אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים 1 כוס שמן זית לקערה קטנה; מוסיפים את תערובת השום והרוזמרין ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב. מניחים בצד עד מוכן לגריל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
צורבים את החלק החיצוני של הפלפל מתחת לצלייה או מעל להבת גז. מכניסים אותו לקערה ומכסים אותו בניילון. כאשר מגניב מספיק כדי ידית, לקלף, זרע, וקוצצים ולשים אותו לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את המיונז ומשחת הצ ' ילי; מעבדים לתערובת אחידה. טועמים ומתאימים תיבול במלח ופלפל; מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש. (ניתן להכין יום קודם.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
הדבק צ ' יליהדבק צ ' ילי
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
9
מחממים את הגריל.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
הוציאו את הבשר מהמקרר כ-1/2 שעה לפני שאתם הולכים לצלות אותו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
11
מברישים אותו במעט משמן הזית בטעם ומתבלים אותו בנדיבות במלח ופלפל. צולים את הפילה, הופכים לעיתים קרובות, עד שהבשר נדיר או בינוני נדיר, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
12
מוציאים לפלטה ונותנים לו לנוח 5 דקות, ומברישים אותו בשמן הזית בטעם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
13
חותכים את הבקר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
14
להגשה שמים מעט מהמיונז בטעם על חתיכת טוסט פוקצ ' ה. מעליו פרוסה דקה מהבקר וכף על חלק מהעגבניות הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
פוקצ ' הפוקצ ' ה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
15
מקשטים בכמה עלי ארוגולה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
16
* הערה של קוק: יש הקצב שלך לנקות את העור שומן וכסף מן המכרז ולקשור אותו.