פילה בקר מתובל
בשר מתובל טנדרלוין נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 3434 קלוריות, 208 גרם חלבון ו 263 גרם של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך בשר טנדרלוין, פלפל, הל טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 67%. נסו בשר חזיר מתובל פילה, בשר חזיר מתובל פילה, ו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לטחון פלפל במטחנת תבלין חשמלית (או מטחנת קפה נקייה) לטחון בינוני. בקערה קטנה, לשלב פלפל, סוכר חום, מלח, זנגביל, allspice, אגוז מוסקט, כוסברה, הל, ציפורן; להקציף לשלב. לשפשף בשר במשורה עם רסיסי שום כתוש, ואז לשפשף בכל רחבי עם תערובת תבלינים.
חותכים tenderloin לרוחב במחצית. לעטוף כל חצי בחוזקה עם כמה שכבות של ניילון לעטוף (כך שזה נראה עטוף), לשים במחבת rimmed, ומקרר 4 ימים.
חום 1 כף. שמן במחבת גדולה (לא nonstick) על חום גבוה.
הוסף 1 חתיכת בשר וצור עד השחמה היטב על כל הצדדים, 7 עד 10 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת וחוזרים עם שאריות שמן ובשר.
מעבירים תבנית אפייה לתנור ומבשלים בשר עד שמדחום שנקרא מיידית מוכנס בחלק העבה ביותר רושם 135, 20 עד 30 דקות. (חצאים לא יכול לבשל באותו קצב; לאחר הבשר כבר בתנור 20 דקות, להתחיל לקחת את הטמפרטורה של שתי חתיכות הבשר כל 5 דקות.)
העברה ללוח גילוף, אוהל עם נייר, ולתת לנוח 15 דקות.
חותכים בשר לפרוסות דקות מאוד (פחות מ 1/4 ב., אם אפשר) ומגישים חם או בטמפרטורת החדר, עם לחמניות פריך וצ ' אטני אם אתה רוצה.