קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פילה בקר צלוי עטוף בבייקון

פילה בקר צלוי עטוף בבייקון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל בשר קלוי טנדרלוין עטוף בייקון. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 730 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 61 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו ענפי רוזמרין ארוכים, חתיכת בשר טנדרלוין, פלפל טחון גס, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבייקון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבזם אוכמניות כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בשר בקר עטוף בבייקון, בייקון עטוף בשר טנדרלוין עם מדיירה, ו בשר בקר עטוף בבייקון עם מילוי עשבי תיבול.

הוראות

1
מחממים תנור ל 232°. באמצעות סכין חדה קטנה, לחתוך 12 אינץ ' חריצים עמוקים על כל tenderloin בשר. הכנס פרוסות שום לחריצים. שפשף פלפל על כל הפילה. מסדרים פרוסות בייקון על משטח העבודה, חופפים מעט ויוצרים מלבן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טנדרלויןבשר טנדרלוין
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקום 1 ענף רוזמרין למטה מרכז מלבן בייקון, בניצב פרוסות בייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
3
מניחים פילה על ענף רוזמרי.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
4
מקום הנותרים 2 ענפי רוזמרין על גבי tenderloin. לעטוף פרוסות בייקון סביב tenderloin ורוזמרין כדי לצרף tenderloin לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
5
מניחים פילה במחבת צלייה, בייקון מסתיים למטה. (ניתן להרכיב 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
6
טנדרלוין צלוי עד מדחום בשר מוכנס למרכז רושם 52° לנדיר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
7
הסר מהתנור. אוהל עם נייר כסף ולתת tenderloin לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להעביר פילה ללוח חיתוך. מילואים סיר טפטוף ברוקולי Pancotto, אם תרצה. באמצעות סכין חדה גדולה, לחתוך tenderloin דרך בייקון ורוזמרין לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי