פילה דג פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פילה דגים פריכים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 232 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצה, שמן, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. . נסו פילה דג פריך, פילה דג אפוי פריך, ו פילה דג אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
בצלחת רדודה, לטאטא יחד את הביצה, חרדל, ומלח; להפריש.
מניחים את פתיתי תפוחי האדמה בצלחת רדודה אחרת.
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
לטבול פילה דגים בתערובת הביצה. לדלות את הפילה בפתיתי תפוחי אדמה, כדי לוודא לחלוטין מעיל הדגים. עבור פריך במיוחד, לטבול לתוך פתיתי ביצה ותפוחי אדמה שוב.
מטגנים פילה דגים בשמן במשך 3 עד 4 דקות בכל צד, או עד חום זהוב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.