קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות63
מגזין

פילה דג שומשום פריך

פילה דג שומשום פריך
פילה דג שומשום פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 458 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו נענע קרועה, פילה דגים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. נסו פילה דג שומשום מצופה ברוטב שום-ג'ינג'ר, פילה סלמון שומשום כתום, ו פילה סלמון שומשום ובוק צ'וי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-200F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מפזרים את הפילה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3
שים את זרעי השומשום על צלחת ודלות את הפילה משני הצדדים, לחיצה על הזרעים בעדינות לתוך הדג.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
חום 2 כפית כל שומשום ושמנים צמחיים במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה ולהוסיף 2 פילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להתאים את החום כך הדג רוחש אבל לא לשרוף. מבשלים עד זרעים בתחתית קלויים העליון מתחיל להפוך אטום (2-3 דקות). ואז בזהירות להפוך את הפילה לבשל בצד השני (1-2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
להעביר צלחת ovenproof ולשמור חם בתנור. חזור עם הפילה שנותר. כדי לשרת, לקשט עם מנטה; לשרת עם פלחי סיד.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לשגשג פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו