פילה דגים Provencal
פילה דגים Provencal הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו שום, פילה בקלה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. . נסו דגים Provençal, מרק דגים Provençal, ו Emerils דגים Provencal (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בצל במחבת בינונית בשמן זית במשך 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים עגבניות, בזיליקום, קורנית, פטרוזיליה ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
בעוד רוטב מבשלים, לדלות דגים בקמח מעיל משני הצדדים.
לטגן דגים במחבת גדולה ב 2 כפות של שמן זית עד השחמה קלה.
יוצקים רוטב על דגים במחבת ומבשלים במשך 15 דקות עד דגים כבר לא שקוף פתיתים בקלות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.