קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

פילה הכמה של כריכי בשר

פילה הכמה של כריכי בשר
פילה הכמה של כריכי בשר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את רפרטואר המנה העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם בשר בקר, מלח כשר ופלפל טחון גס, חמאת כמהין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו כריכי פילה טופו "דגים", כריכי פילה דג לימון ופלפל, ו כריכי פילה עוף בחווה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 500 מעלות F. (להיות בטוח שהתנור שלך נקי מאוד!)
2
מניחים את הבשר על מחבת סדין ומלטפים את החלק החיצוני יבש עם מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
3
מורחים את החמאה על כל הבשר עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
4
מפזרים את הבשר באופן שווה עם 1 1/2 כפיות מלח ו 1 1/2 כפיות פלפל. צולים בדיוק 22 דקות לנדיר ו -25 דקות לנדיר בינוני.
מרכיבים שתצטרך
5
מוציאים את הבשר מהתנור, מכסים אותו בחוזקה בנייר אלומיניום, ומאפשרים לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את המיתרים ולפרוס את פילה בעובי 1/4 אינץ'.
7
פתח את הבגטים לאורכו אבל לא לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
8
מורחים את החצאים התחתונים בנדיבות עם חמאת כמהין. למעלה עם שכבה של בשר פרוס ומפזרים אותו עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
9
באמצעות מקלף ירקות, לגלח את הפרמזן לרסיסים דקים ולפזר את הרסיסים על הבשר פרוס על כל כריך. לסיים עם קומץ של עלי ארוגולה. מקפלים את צמרות הכריכים מעל, לחתוך כל באגט באלכסון 3 או 4 כריכים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך