פילה חזיר בגריל בסגנון תאילנדי
פילה חזיר בגריל בסגנון תאילנדי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 256 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 23 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. זוג אנשים מאוד אהבו את המנה האסיאתית הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש פתיתי פלפל, כוסברה קלה, רוטב דגים, שיני שום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם בשר חזיר בגריל הטוב ביותר-בסגנון ממפיס, פילה חזיר בגריל עם שפשוף בסגנון ממפיס, ו צוואר חזיר בגריל בסגנון תאילנדי.
הוראות
הקציפו יחד בקערה את הסוכר המגורען, החומץ, מיץ הליים, רוטב הדגים, השום ופתיתי הפלפל האדום; מניחים בצד להגשה.
שלב בקערה את רוטב ההמסה, רוטב הדגים, רוטב הסויה, הסוכר החום, השום והפלפל.
שלב את המרינדה והחזיר בשקית נעילת רוכסן גדולה. לאטום את השקית בחוזקה, לזרוק את המעיל חזיר, ולתת את חזיר למרינדה במקרר עד 1 שעה.
אורגים 2 חתיכות חזיר על כל שיפוד.
לגריל פחמים: פתח את פתחי הגריל התחתונים לחלוטין. הדליקו מתנע ארובה גדול מלא בריקטים פחם (100 בריקטים; 6 ליטר). כשהגחלים חמות, שפכו אותן בשכבה אחידה על הגריל. מניחים את סורג הבישול במקום, מכסים ומחממים את הגריל עד שהוא חם, כ -5 דקות.
לגריל גז: הופכים את כל המבערים לגבוהים, מכסים ומחממים את הגריל עד שהוא חם, כ -15 דקות. (כוונן את המבערים לפי הצורך כדי לשמור על אש חמה.)
מנקים ומשמנים את סורג הבישול.
מניחים שיפודים על הגריל ומבשלים עד שהבשר מבושל וחרוך קלות בקצוות, 7 עד 10 דקות, תוך הפיכת השיפודים באמצע הדרך.
מעבירים את השיפודים לפלטה ומניחים לנוח 5 דקות.
מוציאים את הבשר מהשיפודים, מפזרים את עלי הכוסברה מעל, ומגישים, מעבירים את הרוטב בנפרד.
יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה
ניתן לשלב בשר חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנגיובזה. גופו הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנג ' יובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשריים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני בעל גוף מלא עם נתחי שומן וברביקיו. סוס הבר פינו נואר חסר מעצורים עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
![סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן]()
סוס פרא פינו נואר בלתי מרוסן
לפינו נואר הבלתי מרוסן הזה יש ניחוחות נדיבים של דובדבנים, אוכמניות ווניל עםתווים מלוחים עדינים. הוא בעל גוף מלא עם טעמי פירות בשלים וטאנינים גמישים, מה שהופך אותו להתאמה טובה לצלעות קצרות של בשר בקר מבושל, פטריות פורטובלו בגריל או חלצי חזיר צלוי עם זיגוג בלסמי פטל. זה טעים עכשיו, צריך להתבגר נחמדבמשך חמש השנים הבאות.